search

Kiadó nyaralóházak Norvégiában

 

Kiadó nyaralóházak Norvégiában

Élményekkel teli pihenés – nyaralóházak Norvégiában

Isten hozta Norvégiában, az érintetlen természet, a sűrű erdők, mély fjordok, magas hegységek és a hosszú, zord tengerpartok hazájában. Az ország nagy része ritkán lakott, ami érthető is annak tükrében, hogy a lakosság mindegy 75 %-a városlakó, és csak a maradék 25% él elszórtan a norvég vidék apró falvaiban. Mindegy hogy Ön a modern városokat járná be szívesen, vagy inkább egy eldugott kis tengerparti faluban szeretne feltöltődni, nálunk mindenképp megtalálja az igényeinek megfelelő norvégiai nyaralóházat. Töltse nyaralását egy modern, minden szükséges eszközzel felszerelt nyaralóházban! Bár a színvonal minden nyaralóház esetében hasonló, stílusban mind különböznek, hiszen minden nyaralóház berendezése tulajdonosának egyéni ízlését tükrözi. Ezáltal válik nyaralóházas pihenése Norvégiában egy rendkívül különleges és személyes élménnyé. Olvasson utána, hogy milyen programok és látványosságok várnak Önre norvégiai pihenése során, és foglalja le még ma nyaralóházát vagy nyaralóapartmanját Norvégiában!

Nyaralóházak Norvégiában

 

 

Norvégia fjordjai és gleccserei

A fjord sziklafalakkal, hegyekkel övezett, a szárazföldbe mélyen benyúló tengeröböl, amely úgy keletkezett, hogy a tenger elöntött egy gleccser által vájt teknővölgyet. A fjordok a norvég táj szinte állandó tartozékai, amelyek a csodás vízesésekkel, zöld hegyekkel együtt alkotják azt a felejthetetlen látványt, amely miatt sokan Norvégiát – nem is jogtalanul - Európa legszebb országának tartják. A kontinens legnagyobb gleccserei közül sok Norvégiában található, és ezek állandóan mozgásban vannak, tehát folyamatosan változnak. A fittebb, megfelelő erőnléttel bíró turisták számára biztosan felejthetetlen élményt jelent egy akár többnapos gleccsertúra; ez azonban kizárólag tapasztalt vezető irányítása mellett ajánlott. A kimerítő, hideg hegyi levegőn töltött nap után nincs is annál nagyszerűbb feltöltődés, mint privát nyaralóháza szaunájában felmelegedni és a nappaliban a kandalló melegénél kipihenni a nap fáradalmait. Norvégiában járva vétek volna kihagyni a ritka természeti jelenségeket, mint pl. az éjféli napot, a sarki éjszakát vagy a lenyűgöző sarki fényt! Fedezze fel ezt a különlegesen szép országot egyik kényelmes norvégiai nyaralóházunkból kiindulva. Garantáltan felejthetetlen élményekben lesz része!

 

A tökéletes téli kikapcsolódás Norvégiában

Norvégiában minden adott a tökéletes síeléshez: mindig havasak és álomszépek a pályák, a síliftek előtt nem tolong több száz ember, este pedig ellazulhatunk a jó meleg komfortos nyaralóházunkban. Norvégia összesen 30.000 km-nyi sípályával rendelkezik – érthető módon akad hely mindenkinek. Aki viszont nem akar síelni, az sem fog unatkozni; korcsolyázni éppúgy lehet, mint szánkózni, sok helyen van lehetőség lovas szános kirándulásra is, és az ún. sítúrázás is igen kedvelt sport. Kedvet kapott egy kis téli kikapcsolódáshoz a fjordok és gleccserek országában? Foglalja le norvégiai nyaralóházát az egyik népszerű síelő övezetben még ma!