search

Abruzzo nyaralóházak, szállás Olaszországban

Abruzzo adottságai, olaszországi kikapcsolódás

Közép-Olaszországban az Abruzzo régióban számos lehetőséget kínál a NOVASOL egy pihentető olaszországi nyaraláshoz. A területen három nemzeti parkot is meglátogathat,ezek mellett közel 40 védett területek várják, hogy felfedezzék a fantasztikus olasz nyaralás alatt. Töltsön el Ön is itt egy egszerűen emlékezetes időt, béreljen egy nyaraló házat Abruzzon vagy egy családi apartman a térségben.Top of Form

Nyaralás a tengernél, vagy a hegyekben, Abruzzo térségében

Ha nyaralását ebben a régióban foglalja le, nem fogja hiányolni sem a tengert, de a hegyeket sem.  Végtére is, egy nyaralóház ilyen területeken, kiadó lakás vagy apartman tökéletes kiindulópont, hogy felfedezzük ezt a természeti paradicsomot, valamint hogy kipihenjék magukat olaszországi nyaralójukban. A tartomány látnivalói közé tartoznak a múzeumok és a történelmi épületek is és a kultúra. Foglalhat szállást Abruzzon közvetlenül a tenger mellett vagy akár a hegyekben. Élvezze az évszakokat, a gyönyörű természet és az olasz falvakat.

Abruzzo gyönyörű és érdekes városai, olasz nyaralóházakkal

Az Abruzzo régióban nemcsak a zöld a gyönyörű természet és a tengerpart kecsegteti a látogatókat, hanem a régió büszkélkedhet gazdag történelmi és művészeti örökségével is. Az egyik legszebb városa kétség kívül  L'Aquila, amely egy részét elpusztította a tragikus földrengés a múltban. De van még sok más érdekes város is: Atri, az egyik legrégebbi város Olaszországban, Chieti, Teramo, Campli, Sulmona, hogy csak néhány példát említsünk a régióban. Foglaljon nyaralót Abruzzon, egy lakást Sulmonán, vagy egy apartmant a tó mellett Scannonál. Élvezze a tengert és a strandokat olaszországi nyaralásán, fedezze fel az itáliai tájat.

Élvezze az olasz specialitásokkat Abruzzoi nyaralása alatt

Az olasz konyha a régióban számos specialitást rejt magában hosszú idők óta, mint például a klasszikus sütemények, tészták és ételeket tojással, húsételek. Szintén híresek és népszerűek a sajtok, széles választékát kínálja az Abruzzo régió. Foglalja le olasz nyaralóját, lakását vagy apartmanját Abruzzon és ne felejtse el megkóstolni ezt a sok különlegességet.