search

Vendégházak és nyaralók Calabrián, nyaralás Dél-Olaszországban

Calabriai nyaralás egy nyugodt környezetben

Calabria, Dél-Olaszország

Calabria  az olasz csizma talpa . Ez a térség egyike azoknak a régióknak Olaszországban, melyek nem zsúfoltak turistákkal. Nyugodt, csendes hely, felhőtlen kikapcsolódást nyújthat egy calibriai nyaralóház. A régió 800km hosszú tengerparttal rendelkezik, melyet gyönyörű kék tenger vesz körül, rengeteg gyerekbarát stranddal.

Nyaralás Calabrián

Foglaljon le olaszországi nyaralásához egy szállást Calabria területén, és fedezze fel a gyönyörű vidéket. Béreljen egy teljesen berendezett apartmant vagy kiadó lakást, ismerje és meg alakítson ki új barátságokat a vendégszerető olaszokkal. Fedezze fel Olaszországot calabriai apartmanházunk egyikéből.

Aktív kikapcsolódás a Calabria vidéken

A hosszú kilóméteren át elnyúló homokos tengerpart remek lehetőségeket tartogat a vízi sport kedvelőinek, különösen az aktív életmód szerelmeseinek. Azoknak, akik a sznorkerezést, illetve a búvárkodást is szívesen kipróbálnák Calabria lenyűgözően szép öblöket és zátonyokat kínál. A kristálytiszta tengervíz és a gazdag víz alatti élővilág rendkívül kedvez ezekhez a sporttevékenységekhez. Érje el a hőn áhított napbarnította színét napközben a fehér homokos tengerparton napozva és nézze meg kedvesével kézenfogva a romantikus naplementét, miközben a hullámok megnyugtató hullámzását hallgatják. Keresse meg kedvenc helyét és élvezze a természetet Dél-olaszországi nyaralóházaink az egyik legjobb úticél, ha kilépve a szürke és stresszes hétköznapokból igazi feltöltődésre vágyik. Hozza magával családját, hisz a gyermekek sem maradnak program nélkül. Calabria területén 3 vízicsúszda- és élménypark is található, a kicsik és nagyok legnagyobb örömére. Az adrenalin hajhászóknak a Lao folyó menti vadvízi evezés Papasidero-n kihagyhatatlan. Jöjjön nyaralóházunkba Olaszországba és fedezze fel a Calabria vidék mesés kincseit többedmagával.

Kóstolja végig Calabria ínycsiklandozó mediterrán konyháját

Olasz konyha

Varázsoljon Calabria nyaralása alatt az Ön által kiválasztott vendégházunk konyhájába finomabbnál-finomabb fogásokat frissen a Földközi-tengerből, elkápráztatva vele barátait és családját. Ehhez az egyik helyi specialitást ajánljuk a kardhalat, amit különböző módón készíthet el olasz recept alapján. Ha olyan szerencsés, hogy saját kezüleg fogja ki ezt a nagyra becsült halat, biztosan számíthat a helyi olaszok segítségére, tanácsaira, ennek a különleges fogásnak az elkészítéséhez, akár egy remek vörösbor kíséretében.

Amíg a Dél-olaszországi üdülőházunk egyikében pihen kóstolja meg Calabria tradícionális édességét az Amarelli Liquorice-t, amit a a Rossano-i likőr múzeumba látogatva is megtehet. Ez az édesgyökérből kivont édesség 50-szer édesebb, mint a nádcukor.

Túrázzon az Aspromonte-hegységben calabriai nyaralása alatt

Az Aspromote-hegység legmagasabb pontja kb. 2000 méter. A sziklás hegységet folyók és gyönyörű szűk völgyek szelik át 80 000 hektár természetvédelmi területen, melyek nyáron ki is száradhatnak. Tölgy- és gesztenyefa mellett olajbogyó ligetek és narancsültetvények között túrázhat ebben a gyönyörű hegységben. A gazdag növényvilág mellett vadmacskák és farkasok otthona is.

Utazzon el Dél-Olaszországba és töltse szabadságát a NOVASOL egyik calabriai nyaralóházában családjával és barátaival.