search

Apartmanok Ricadi városában Calabrián, Olaszországban

Nyaralóház a kristálytiszta vízű, álom-tengerparton Ricadi városkájában

Calabria

Ricadi egy alig 5000 fős tengerparti  kisváros Calabrián, Dél-Olaszországban. Kedvelt turista állomás homokos tengerpartja és kizárólag úszva megközelíthető vad öböljei, illetve történelme miatt. Ricadit sokszor emlegetik álomnyaralás helyszíneként, hiszen varázslatos strandok és régészeti kincsek otthona. NOVASOL nyaralóházaink Ricadi-ban minden igénynek eleget tesznek, hisz legyen Ön akár a medencés szálláshelyek szerelmese, vagy a szabadtéri programok kedvelője, esetleg romantikus vacsoráknak híve lenyűgöző kilátás mellett  mi a lehető legjobb megoldást kínáljuk, hogy igazi kényeztetésben legyen része színvonalas apartmanházainkban Calabrián.

Capo Vaticano – a strand, amiről eddig csak álmodott

Calabria tengerpart

A Vibo Valentina tartományban fekvő híres Capo Vaticano partszakasz a Földközi-tenger egyik legszebb részén található. Ha fehér homokos tengerpartra vágyik ne keressen tovább: a kristálytiszta ezer árnyalatú kék tengervíz teljesen magával fogja ragadni. Tökéletes úticél egy tengerparti nyaraláshoz és feltöltődéshez, amennyiben alig várja, hogy kiszakadjon a hétköznapok fárasztó monotonitásából. Büszkék vagyunk calabriai nyaralóház kínálatunkra, hisz kristálytiszta víz és homokos tengerpart mentén sorakoznak az olaszországi paradicsom partján. Ricadiban található NOVASOL üdülőházainkat leginkább azoknak ajánljuk, akik élnek-halnak az utazásért, de mindezt az otthon kényelmében kívánják átélni. Anélkül fedezheti fel a hely változatos adottságait, hogy bármiféle kötöttség, vagy stresszes, szervezett csoportos programokon kéne részt vennie. Fedezze fel családjával, barátaival, vagy akár egyedül Ricado nevezetességeit a csodaszép Calabrián.

Programajánlatunk Ricadi-i nyaralóházunkban való tartószkodása idejére

A természet és búvárkodás szerelmesei számára a „Grotta del Palombaro” mély gránit szakadék és a Formicoli” kötelező célpontok. A gazdag vízi élővilág egyszerűen ámulatba ejtő. Menjen és győződjön meg a saját szemével.
Kósolja meg a helyi specialitást a „Nduja”-t: chilivel fűszerezett, hónapokig marinált, füstölt, kézműves sertés szalámi, amit a helyi piacon akár üveges kiszerelésben is beszerezhet.

Töltse nyaralását calabriai üdülőházaink egyikében Ricadiban és Olaszország garantáltan belopja magát Ön, de még családja és barátai szívébe is. Házikedvencét továbbra is magával viheti, a Földközi-tenger egyik legszebb tengepartján található nyaralóházunk egyikébe, csak állítsa be az egyszerűen kezelhető NOVASOL felületen kritériumait.