search

Felejthetetlen nyaralás apartmanházakban Tropea-ban - Dél-Olaszország Calabria

Felejthetetlen nyaralás apartmanházakban Tropea városában Dél-Olaszországban

Kezdje el a feltöltődést, a jól megérdemelt vakációját calabria régiójában lévő egyik apartmanházunkban Olaszországban, és fedezze fel a gyönyörű környéket! NOVASOL számos nyaralóházat kínál Tropea tengerparti városában. Tropea sok helyi és külföldi turistát vonz egyaránt minden nyáron. Nyaralóházaink optimálisak azok számára, akik önálló, igényes és teljesen felszerelt apartmanházban szeretnék kipihenni mindennapos fáradalmaikat akár családostul. Nyaraljon a gyönyörű Tropea strandjai mentén Calabrián!

Üdülés Tropea-ban a Földközi-tenger partján Olaszországban

Tropea

Tropea középkori városa rengeteg látnivalóval várja Önt és kedves családját, barátait akár egész évben. Az éghajlat, a táj szépsége, valamint a változatos kulturális látnivalók mind hozzájárulnak ahhoz, hogy igazi első osztályú nyaralásban legyen része.  Programajánlatként Tropea főbb látnivalója közül a Santa Maria dell’Isola templomot, illetve egy kellemes kirándulást a Capo Vaticano-ra mindenképp ajánljuk. Következő nyaralását töltse egy nyaralóházban Tropeában, és élvezze a felejthetetlen napokat Calabriában.

Üdülési tevékenységek Calabria régióban és Tropeában

A dél-olaszországi Calabria csodaszép régió egy nyaralóházban eltöltött nyaraláshoz. Calabria régiója tökéletes a tengerparton eltöltött nyaralásokhoz, ugyanis a Jón- és a Tirrén tengerrel határos. Csak dőljön hátra és relaxáljon, élvezze az álomszép tengerpartot. Calabria lenyűgöző tájképének meghatározói az Aspomonte, valamint a Sila és Polino hegyei. Nemcsak a természetjárók szívét dobogtatja meg. Fantasztikus túraútvonalak vezetnek az erdők és tavak mellett azoknak, akik felfedeznék a természetet. Búvárkodásra is szenzációs Calabria sokszínű víz alatti világa, gazdag növény- és állatvilága miatt. Töltődjön fel calabriai apartmanházaink egyikében.

Természeti látványosságok a Tropea-i nyaralás alatt

Tropea kellemes és hangulatos atmoszférájú város, legtöbb helyi nevezetességénél sem jellemző a hömpölygő tömeg. Tengerparti strandjai mind tágasak, biztosan megtalálja kedvenc helyét egy jó könyv társaságában. Nyaraljon a NOVASOL által kínált egyik apartmanban Tropea városában és hallgassa a tenger hullámainak megnyugtató hangját napozás közben, vagy pattanjon akár biciklire és piknikezzen a lenyűgöző természet lágy ölén. Mindegy, hogy Tropea-i nyaralására családjával, esetleg barátaival érkezik, kicsik és nagyok egyaránt remekül fogják érezni magukat!

Gyermekkel és kutyával érkezne? Nyaralóházak Tropea városában az Ön igényei szerint

Önálló apartmanházaink Olaszországban kíváló bázisként szolgálnak felfedezni a környéket, miközben otthonos kényelemben pihenhet. Minden igényének eleget tesz apartman kínálatunk, biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet.  Keressen akár tengerparti nyaralókat, vagy luxus apartmanokat a hegyekben medencével, esetleg a tó körül, nyaraljon 10 fős baráti körével egy helyen, vagy hozza magával a kutyáját is, biztosan találunk az Ön igényeihez igazodva nyaralóházat Calabrián.

Hegyek, városok és a tenger – álomnyaralás egész Olaszországban

Hihetetlenül szép és változatos napok várnak Önre Olaszországban, hiszen az országot alkotó 20 régió egyedülállóan különleges tájakat kínál a hegyvidékektől a tengerpartig fantasztikus természeti látványoságokkal megfűszerezve. Akár a természetjárás megszállotja, akár a helyi történelmi nevezetességeket kutatná fel szívesen, vagy csak a tengerparton élvezné a hosszú napsütéses órák adta  vidám strandozás élményeit, olaszországi nyaralással álomnyaralása válik valóra.

Foglalja le következő vakációjára calabriai nyaralóház kínálatunkból a legszimpatikusabbat és vigye el családját, barátait!