search

Nyaralóházak az olasz Riviéra fővárosában Genovában

Genova

Miért válassza Genova várasát kikapcsolódása uticéljának?

Genova Olaszország legnagyobb és a Földközi-tenger második legnagyobb kikötője. Észak-Olaszország lenyűgöző tengerpartján található, Liguria megyeszékhelye, valamint az olasz Riviéra központi városa. Történelme és színes kultúrája mellett számos oka van arra, hogy Ön is ellátogasson ebbe a vibráló, olasz városba, és szabadságát Liguria nyaralóházaink egyikében töltse.   

Mit érdemes megnézni genovai apartmanházaink egyikéből elindulva?

Genova egyike azoknak a városoknak, melyben mindenki megtalálja a kedvére való programokat életkortól függetlenül.  A fiatalok számára számos szórakozóhely áll rendelkezésükre éjjel-nappal.  A kultúra és történelem kedvelőinek a Palazzo Reale, Palazzo Ducale, valamint a Galata, a Fölközi-tenger legfontosabb tengerészeti múzeuma az, amit leginkább a figyelmükbe ajánlanánk. Színházak közül pedig a Teatro Carlo Felice és a Teatro Sabile de Genova, ahova érdemes ellátogatni .

Genovai Akvárium

A leglátogatottabb látnivalók egyike a méltán híres Acquario di Genova, a Genovai Akvárium. Olaszország legnagyobb, valamit Európa első akváriuma. 1992 óta évente több millió látogatót vonz a több, mint 400 különböző fajból álló 15 000 tengeri állatvilág. Élőhelyüknek megfelelő környezetben csodálhatják0 meg.
Hozza el gyermekeit is privát nyaralóink egyikébe, hisz nyaralólázaink Liguria területén minden igényt kielégítenek. Észak-olaszországi nyaralása alkalmával családja egyik legemlékezetesebb látnivalója lesz garantáltan!

Palazzo Ducale palota

Egy másik érdekes és korábban már említett genovai nevezetesség a Palazzo Ducale palota, ami a legnagyobb és legemblematikusabb épület Genovában. Hatalmas középkori épületkomlexum, mely tömve van egész évben látogatható múzeumokkal, kiálításokkal és kultúrális eseményekkel. A gyerekek sem maradnak hasznos és érdekes időtöltés nélkül, hisz az interaktív multimédiás kiállításoknak köszönhetően fedezhetik fel a tudomány és a technológia világát. Minden korosztály játékosan, észrevétlenül gyarapíthatja tudását olaszországi családi nyaralás alkalmával.

Nyaraljon Genovában, Liguria-i nyaralóházunk egyikében. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt kedvező akár medencés, vagy állatbarát, több tucatnyi üdülőház áll egész családja, valamint barátai rendelkezésére a NOVASOL által.  

Nyaralóházak és apartmanok Genova városában a NOVASOL segítségével

NOVASOL széleskörű választékban kínál nyaralóházakat Olaszországban, Genova megyeközpontjában. Honlapunkon a keresőfelület segítségével könnyedén kiválaszthatja kívánságának legmegfelelőbb privát nyaralóházát, ami az otthon kényelmével kényezteti a vakáció alatt az egész családot, beleértve négylábú kedvencét.


NOVASOL több helyi irodája készséggel áll rendelkezésére e-mailben, telefonon, hogy segítsen kiválasztani a legideálisabb apartmanházat Genovában és válaszoljon minden kérdésére. Ne habozzon, foglaljon most!