search

Fantasztikus nyaralás Szardínia szigetén, nyaralók és apartmanok Olaszországban

Szállások az olasz szigeten, Szardínián

Smaragdzöld tenger, fehér homok, gyönyörű öblök és strandok, ritka szép partvidék és táj, érintetlen természet, ez jellemzi Szardíniát, úgyhogy megéri itt lefoglalnia olaszországi nyaralásán egy kiadó villát vagy apartmant.Szicília után a második legnagyobb szigetként a Földközi-tengeren, ez a hely számos lélegzetelállító kilátást rejt magában, kontrasztos, változatos tájak és a gazdag növényzet, természet és állatvilág. Meg fogja tapasztalni a felejthetetlen időtöltést. Szemnek, testnek és léleknek is gyönyörű, megnyugtató pihenés egy nyaralóházban Szardínián. Legszebb és leghíresebb területek Szardínián például a Costa Smeralda és Orosei öblök, a Nemzeti Park La Maddalenanál, Budelli sziget híres rózsaszín homokos strandjaival, és sok más szép hely megcsodálható még itt. A sziget egész területén gazdag nyaraló és apartman kínálatot szolgáltat a NOVASOL, foglalja le szállását, és induljon útnak a családjával.

Szardínia egy egyedülállóan szép sziget, körbevéve a tengerrel

Szardínia strandjait az egyik legszebbnek tartják a világon, áhítoznak az odalátogatok az olaszországi nyaralásuk alatt. A sziget, amelyet állítólag Isten teremtett láblenyomatával, a szandáljával.” Ha szereti az idilli strandokat és vágyakozik egykülönleges fürdő élményre, akkor Szardínia tökéletes választás lehet Önnek. Nem kétséges, hogy Ön is megtapasztalja e káprázatos élményt, ha lefoglal nálunk egy szardiniai nyaralóházat vagy apartmant.

Szállás a legszebb strandokon szardínián, az olasz tengerpartokon.

Vágyakozik a türkizkék tengerre, korallokra és tengeri barlangokra, melyeknél egzotikus halak és élőlények úszkálnak, miközben felfedezi azokat a búvárkodás közben? Akkor foglaljon le egy nyaralóházat Szardínián és tapasztalja meg mindezt. Gyönyörű öblök, homokos vagy sziklás strandok válltják egymást a szardiniai tengerparton. Izgalmas és változatos időt fog eltölteni olaszországi nyaralása alatt, garantált, hogy nem ez lesz az utolsó látogatása a szigetre. Egy kis szerencsével még delfineket is láthat ugrálni a vízben. Válassza ki családjával együtt a NOVASOL kínálatából a legkedvezőbb apartmant vagy lakását, biztosítsák be a szállásukat Sazrdínián, és keljenek útra. A háziállatukat sem kell otthon hagyniuk, mert rengetek nyaralóházat bíztosítunk már, melyek megengedik a kutya és háziállat tartást a bérlés alatt.