search

Muravera nyaralóházai Szardínián Olaszországban

Nyaralók Muravera-ban Szardínia szigetén

Szardínia

Szardínia az egyik legnépszerűbb tengerparti úticélja külföldieknek és a helyi olasz turistáknak egyaránt. Ugyanakkor ez a sziget emellett kisebb és eldugottabb helyeket is kínál, ahova elvonulhat feltöltődni, relaxálódni a rohanó hétköznapok elől. A smaragd-sziget délkeleti részén terül el Muravera. Az alig több, mint 5000 lélekszámú település a legjobb lehetőség azok számára, akik szeretnének néhány napot teljes nyugalomban eltölteni a gyönyörű Földközi-tenger habjai között fürdőzve, vagy akár elérni végre  a rég áhított nap barnította bőrszínt a kellemes strandok egyikén. Ráadásul egész évben élvezheti megannyi nyaralóházunk kényelmét.

Látnivalók a közelben

Muravera-i nyaralóink tökéletes kiindulóponot nyújtanak a kirándulásokhoz: meglátogathat olyan érdekes helyeket, mint például a San Nicola di Bari-templom, a 10 Lovas-torony, vagy akár barangolhat a Baccu Arrodas erdőben, ahol számos régészeti területekre bukkanhat. Costa Rei és Capo Ferrato partjai pedig egyenesen ámulatba ejtőek. Itt a számos egyéb kikapcsolódási lehetőségek mellett elolvashatja kedvenc könyvét, amíg szerettei búvárkodnak a közelben, a szardíniai apartmanok vonzáskörzetében.

Muravera híres fesztiválja

Olasz konyha

Miközben egyik Maravera-i üdülőházunkban nyaral, megtapasztalhatja a helyi szardíniai életet, átadhatja magát a nyelvnek, kultúrának, miközben belekóstolhat e sziget konyhájának ínycsiklandozó fogásaiba.

A citrusfesztivál az egyik legérdekesebb esemény Muraverában, amikor kézműves termékeket vásárolhat helyi termelőktől. Lepje meg családját és barátait egy helyi különlegességgel, amit Muravera nyaralója konyhájában készített az otthon kényelmében.

Apartmanbérlés Muraverában a NOVASOL jóvoltából

Olaszország a NOVASOL egyik leginkább közkedvelt állomása, különösen a szardíniai szálláshelyek tekintetében. Kínálatunkból kiválaszthatja az Ön igényeinek legmegfelelőbb nyaralóházat csupán néhány kattintással. A keresési feltételek testreszabásávalszűrheti szállásajánlatainkat és könnyedén rálelhet például a közvetlen tengerparti úszómedencés apartmanokra, vagy azokra a nyaralókra, melyek a legalkalmasabbak házi kedvencei fogadására, esetleg barátaival egy kerti grillezésre a nap végén.

Nyaraljon Olaszországban a NOVASOL segítségével és adja át magát élete egyik felejthetetlen pihenésének Szardínia szigetén!