search

Nyaralók Szicilián, hangulatos tengerparti villák Olaszországban

Szállás és kikapcsolódás a nagy olasz szigeten, Szicílián

A legnagyobb földközi-tengeri sziget sok embert inspirál a nyaralásra, hiszen egy oly sokszínű Szicíliai nyaralás tökéletes élményt adhat egy családnak. Változatos tájak és szállások az egész sziget területén, minden ízlésnek és igénynek megfelelő lakások, kiadó apartmanok vagy nyaralóhházak. A NOVASOL kínálatában biztos megtalálja az Ön számára legkedvezőbb házat. A természet szerelmesei és a túrázók is felfedezhetik a gyönyörű hátországban Szicíliát. Egy olaszországi nyaralás alatt a napimádók sem fognak csalódottan hazatérni a tengerpartokról egy kiadós fürdőzés és strandolás után.

Napsütéses Szicília, apartmanok és szállás Olaszországban

Az azúrkék tenger Szicília körül talán a legcsodálatosabb természeti adottsága a térségnek. Olajfaligetek, virágzó narancsfák, citrom és mandulafák szintén csábítják a természet szerelmeseit egy olaszországi nyaralásra.  Szicílián szinte egész évben mediterrán az éghajlat, a hőmérséklet átlagosan 20 fokos, a tengerpartoknál pedig a 25 fokot is elérheti azéves  átlaghőmérséklet. Az Etna vulkán sem elhanyagolható a táj északkeleti részén, mely még a mai napig is aktív - ellentétben a régi szicíliai híres maffiózókkal. De nem csak ezek ismertek a régióból, Szicília az olasz művészet és a kultúra fellegvára. Minden évben és évszakban várja a térség a turistákat és pihenni vágyókat. Foglalja nyaralót vagy lakást Olaszországban, tapasztalja meg ezt a rendkívüli adottságú nyaralóhelyet Szicílián.

Szállás Szicílián, nyaralás a hosszú olasz tengerpart mentén

Szicília Dél-Olaszországban található, úgynevezett lábujja az olasz csizmának. A sziget teljesen elkülönül az országhatártól, de Calabria és Messina szorosnál a legkisebb a távolság. A sziget magába foglal 1200 km tengerparti részt, így az olaszországi nyaralók nagy tömegeket vonzanak. Szicíliához tartoznak még a Lipari, Egadi, valamint a Pelagie-szigetek is. Keressen megfelelő kiadó olasz apartmant Szicíliában, böngésszen a NOVASOL kínálatából és fedezze fel ezeket a szigeteket napsütéses nyaralása alatt a családjával, 2 hajózás vagy strandolás és horgászás között. Ismerje meg ezt a káprázatos sziget gazdag  tenger közeli tájat Olaszországban.