search

Villák Arezzo városában a mesés Toszkánán

Fedezze fel a művészetet és a történelmet, amíg Toszkán nyaralóink egyikében pihen Olaszországban

Arezzo Firenzétől délkeletre körülbelül 80 km-re helyezkedik el 296 méterrel a tengerszint felett Közép-Olaszországban. Az Olasz turisták kedvelt úticélja, az izgalmas történelme és a lenyűgöző  vidékies hangulata miatt. Rengeteg Toszkán villa közül válogathat a NOVASOL katalógusában, természetesen Arezzo városában is megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbbet.

Látnivalók és érdekességek a középkori Arezzo városában

Arezzo városa

Arezzo számos csodálatos templommal, tekintélyt parancsoló erődítményekkel és gyönyörű, középkort sugárzó kastélyokkal ékeskedik. Ez a tartomány minden ízlésnek eleget tesz. Mindenképp érdemes felfedezni a régi Etruszk óvárost és csavarogni a festői vidéken. A Piazza Grande az egyik legérdekesebb középkori hangulatú tér. Ne lepődjön meg, ha az olaszországi nyaralóink egyikéből kilépve, a városban sétálva több utca, illetve tér ismerősnek tűnik: Roberto Benigni filmrendező főszereplésével játszódott az Élet szép című film, ami nem utolsó sorban II. János Pál pápa kedvenc filmje volt. További érdekesség, hogy Arezzo a zenei skála feltalálálójának Guido d’Arezzo-nak is a bölcsője. Sőt, a város szorosan kapcsolódik Piero della Francesca reneszánsz művész nevéhez is.  A XII. századi gótikus stílusú Santa Maria della Pieve templom és a San Francisco Bazilika Toszkána ékessége, lélegzetállító látványt nyújt az arra látogatóknak. A római és a gótikus építészeti stílus mellett neoklasszicista épületeket is megcsodálhat. Annak aki bővebb betekintést kíván tenni a helyi kultúra ismereteibe, római kori amfiteátrumok, parkok, szobrok és múzeumok állnak rendelkezésére.

Érezze otthon magát a római stílusú toszkánai nyaralóházaink egyikében egész évben!

Programok Arezzo városában

Minden évben megrendezésre kerül egy nemzetközi kórusverseny a városban a Polifonico Guido d’Arezzo, ahol több kategóriában megmérettethetik magukat az amatőr kórusok. A város emellett középkori fesztivált is szervez évente, a Saracen Joust-t. Ezekre az eseményekre a világ minden tájáról érkezni szoktak turisták. Foglaljon szállást a NOVASOL-on keresztül és töltse szabadságát Toszkána üdülőházaink egyikében.  Arezzo Toszkána egyik leggazdagabb városa, az arany kovácsolás hagyományainak köszönhetően.

Romantikus villák – önellátó nyaralás Olaszországban

Ha még nem tudja hol töltse következő szabadságát, akkor aparmanjaink Toszkánán biztos leveszi Önt a lábáról. Békés és romantikus környezetben pihenhet családjával és barátaival teljesen felszerelt villáink kínálatából. Grillezzen a kertben, napozzon az itáliai égbolt alatt és fedezze fel a közelben lévő Pisa, Firenze és Chianti szépségeit. Nyugodtan hozza magával házi kedvencét is, a NOVASOL által kínált nyaralóházak közül Toszkánában kiválaszthatja, melyik az Ön és családja igényeinek a legmegfelelőbb. Szerezzen felejthetetlen élményt olaszországi nyaralása során.