search

Nyaralóházak Cecina városában Toszkánában

Üdülőházak Cecina városában

Toszkána jellegzetes utcái

A nyüzsgő Cecina város Livorno megyében található Toszkánában, 28 000 lakossal Olaszországban. Firenzétól mindössze egy órányira fekszik ez az élettel teli, XIX. századi tengerparti település, ahol kedvére válogathat a NOVASOL által kínált nyaralóházak közül. Kezdetben Cecina egy római kori település volt a Cecina folyó mentén, mezőgazdászok és kereskedők egyik központi helye.

Az Észak Maremma-i Élet és Munka Múzeum egyértelmű bizonyítékokkal szolgál ennek a vibráló területnek a fejlődéséről, míg a Villa Guerrazzi Régészeti Múzeum rendkívül érdekes középkori leleteket mutat be a látogatóknak. Ne hagyja ki ezeket a programokat, amíg toszkánai apartmanjaink egyikében pihen családjával.

Évtizedek óta kedvelt pihenőhely

Cecina már a 60-as évektől vonzotta az Olasz és külföldi turistákat egyaránt. Marina di Cecina tengerparti terület családok kedvelt úticélja, mivel gyereknek és felnőttnek is tökéletes kikapcsolódást nyújt: strandjai büszkén nyerték el a Kék Zászló minősítést. Így nyaralása alatt garantáltan magas színvonalú, nemzetközi környezetvédelmi és ökológiai előírásoknak megfelelt tengerparti strandokon töltődhet fel és élvezheti a programok és szolgáltatások színes palettáját.

Látnivalók Cecina városában és a környéken

Mindenképp ajánluk, hogy látogasson el a 15 kilóméteren végig a tengerparton és tovább elnyúló 400 hektárnyi fenyőerdős Tomboli di Cecina Természetvédelmi területre, amíg egyik itáliai nyaralóházunkban nyaral. Olaszország legszebb erdejének egyike: igazán magával ragadó, ahogy a természet világának változását nyomon követhetjük a tengerparttól egészen a belterületig.

Felfedezve a környező területeket, sok gyönyürű templomokra is felfigyelhet, beleértve a Szent József és Leopold-templomot, valamint Cecina székesegyházát és az 1738-ban épült Cecina Mare-i Szent András apostol templomot. Midegyiket meleg szívvel ajánljuk, amíg a NOVASOL egyik apartmanjában tölti szabadságát.

Kulturális programok

Ha nyaralása alatt érdeklődik a helyi kultúra iránt, a Cenina Régészeti Park, a Carlo Cassola emlékére állított Irodalmi Park és a Vadvédelmi Központ mind remek programok lehetnek Önnek és családjának.

Egész évben sok színes kultúrális és sport eseményen lehet részt venni Cecina városában, unatkozni garantáltan nem lesz ideje egy pillanatra sem, amíg toszkánai nyaralóházunk egyikében tölti vakációját .

Cecina, ahol mindenki jól érzi magát

Lehetősége van relaxálni, napozni a tengerparton, úszni a kristálytiszta vízben és miután feltöltődött barangolhat a fantasztikus látnivalók között a városban. Adja át magát ennek a közkedvelt toszkánai úticélnak, fedezze fel Cecina egzotikus varázsát Toszkánában!

Vessen egy pillanást katalógusunkra, ahol kiválaszthatja az igényeinek legmegfelelőbb nyaralóházat Cecina városában, olaszországi apartmanjaink közül, és lepje meg családját egy felejthetetlen nyaralással.