search

Nyaralóházak Toszkána legkedveltebb városában Lucca-ban

Nyaralás Toszkána legkedveltebb városában Lucca-ban

Lucca Olaszországban, Toszkána északnyugati részén található Firenzétől 80, Pisától 20 km-re. Számos olasz és külföldi turistát vonz a közel százezres lélekszámú város minden évben, a helyi  konyha, a vibráló kultúra és a a történelmi nevezetességek, valamint a hely különleges atmoszférája. NOVASOL Olaszországban is kiváló üdülőházakkal várja Önt és szeretteit a csodaszép toszkánai nyaralóház kínálatával, ugyanúgy, mint a környező régiókban. Tekintse meg vendégházainkat a Serchio folyó mentén és foglaljon szállást Lucca városában.

Látnivalók, érdekességek Lucca-ban

Lucca

Lucca Toszkána egyik ékszerdoboza, igazán szívmelengető úticél, Lucca tartomány fővárosa, az etruszk kor öröksége. Giacomo Puccini zeneszerző a leghíresebb szülötte, akinek többek között a Bohéméletet és a Pillangókisasszonyt köszönhetjük. Lucca sokak kedvence. Lacca-i nyaralóházából felfedezheti a környék csodáit: a római korból fennmaradt régi, több ezer éves  utcák, a Forum,  az időutazást előidéző látnivalók és a világhírű Piazza dell’Anfiteatro, ami az egyik legérdekesebb és legkülönlegesebb tér mindenkit levesznek a lábáról. Történelmi belvárosát egy 4 km hosszú, fákkal szegélyezett, 16-17. században épített városfal veszi körül, aminek a tetején végig lehet sétálni, biciklizni, vagy a kutyát sétáltatni is. Rengeteg középkori toronnyal büszkélkedik a település, az óratorony csak egy a sok magávalragadó látnivaló közül.  Jöjjön és győződjön meg róla a saját szemével! Nyaraljon a festői Lucca-ban, pihenjen Toszkán apartmanjaink egyikében Olaszországban.

Villák, apartmanok és vendégházak Lucca városában

Válassza olaszországi apartman kínálatunkat és lepje meg családját, valamit barátait életük egyik legjobb pihenésével! Igyekszünk minden igényét kielégíteni: villák, apartmanok, lakások, privát nyaralók és vendégházak várják akár medencével a teljes feltöltődés érdekében. Utazzon többedmagával, hisz nálunk gyermek- és háziállat barát nyaralóházak várják Önt és szeretteit.