search

Viareggio nyaralóházai Toszkánán a vibráló Olaszországban

Nyaralás Viareggio városában Toszkánán

Toszkán tengerpart

A Toszkán Viareggio város egy fantasztikus úticél mindenki számára, aki Olaszországban a tökéletes üdülőházat keresi és egy életre szóló élményt.

Mindegy, hogy belvárosi forgatag, gyönyörű felfedezésre váró hegyek, vagy romantikus andalgás a tóparton a válasz a varázslatosan változatos Viareggio!
Viareggio Pisától mintegy 25 km-re északra helyezkedik el Olaszország nyugati tengerpartján. Kedvelt úticél egész évben, ha igazi feltöltődésre vágyik.

Az Apuane-hegység fehér csúcsai, illetve turisták által kedvelt strandok ugyan úgy fellelhetőek, mint a még szinte érintetlen tavacskák a környéken. Viareggioi apartmanjaink által kínált lehetőségekkel izgalmas és változatos pihenésben lehet része: legyen az a tengerparton Darsenában, vagy Leccionában, esetleg a Massaciuccoli tó partján, Novasol az otthon kényelmével hozza el a felfedezésre váró kalandokat minden életkor számára. Tervezze a következő nyaralást az Olasz tengerpartra.

Az Apuane-hegység

Közel 400 mterületen fekszik Toszkána ÉNY-i részén. Legmagasabb pontja a Monte Pisanino eléri a közel 2000 m (1947 m) magasságot. Festői hátteret nyújt mind a négy évszakban a viareggiói strandoknak.

Üdülők a régi Via Regiában

Viareggio a Via Regia középkori útról Kapta a nevét, ami a városból a tengerpartig vezetett. A legrégebbi építmény a Matilde Torony, ahonnan a Burlamacca csatorna fölött tekinthetünk ki, egészen még a mai napig tradícióként őrzött halászhajókig. Ha egy Novasol nyaralóházban tartózkodik Viareggio városában, lehetősége nyílik fagylaltozás közben barangolni az elragadó utcákon és a hűs fenyves erdőben egyaránt. És mi lehet jobb, mint egy hosszú, élménydús nap után a tengerpartról egyszerűen hazasétálni? Toszkánai nyaralóink a legjobb választás a tengerpartra, hegyi kikapcsolódásra, anélkül, hogy elveszítenénk a vibráló város által nyújtott luxus érzetet és az otthon kényelmét.

A hideg évszak szerelmeseinek: apartmanjaink Viareggióban igazi karneváli hangulatba öltöznek.

A viareggioi karnevált minden éveben átélhetjük: a hagyomány szerint 1873 óta évente négy héten keresztül ellepik az utcákat az extravagáns papírmaszkosok. Ilyenkor Olaszország egész területéről érkeznek az érdeklődő turisták, akiket könnyen elkápráztat ez a nem mindennapi tradíció. Ne habozzon tovább, válasszon ki egy időponot és foglaljon le máris egy apartmanunkat a Novasol kínálatából Viareggióban! Adja át magát a karneváli hangulatnak!

A csend és a nyugalom kedvelői egyenesen imádni fogják a Novasol által kínált üdülőházainkat. Megannyi lehetőség közül válogathat távol a városi forgatagtól, lélegzetállító táj ölelésében, mindezt mégis könnyen megközelítve a városközpontból, tengerpartról és a hegyekből. Töltődjön fel akár egy hosszú hétvégén ebben a lehetőségekkel teli desztinációban kényelmes és otthonos apartmanházainkban.  

Biztosan hallott már erről a településről, de ha mégsem, itt a lehetőség: nyaralóinkkal a Toszkán Viareggióban felfedezheti minden eldugott szegletét ennek a csodás úticélnak, ami garantáltan belopja magát Ön és családja, de még barátai szívébe is!