search

Kikapcsolódás az Aosta hegyvidéken, szállás Olaszországban

Hegyvidéki pihenés az Aosta régiójában Olaszországban

Ha egy téli alpesi pihenésre vágyik, akkor megfelelő választás Ön számára az Aosta hegyvidék. Ismeri az óriásokat az Alpokban? Mont Blanc, Monte Rosa, a Matterhorn és a Gran Paradiso. Az Aosta hegyvidéki nyaralóhely a legkisebb a régióban, mégis ez számít az igazi téli paradicsomnak. A régióban több egyéb völgy is elhelyezkedik körülötte. Az alpesi tájon az Aosta völgy egyszerűen lenyűgöző, csendes falvak, erdők, legelők, parkok, tavak és gleccserek jellemzik. A völgy gazdag növény- és állatvilágban, a régióban több védett terület is található, mint például a Gran Paradiso Nemzeti Park és a Regionális Parkok.  Számos botanikus kert is megtekinthető. Nefelejtsük továbbá a Gran San Bernardo, Valpelline és Ollomont völgy lélegzetelállító tájait sem. Fedezze fel téli olasz nyaralása alatt a legnépszerűbb téli turistacélpontokat, foglaljon üdülőházat Valgrisenche 1600 méteres tengerszint feletti magasságban, vagy egy apartmant Aosta völgyében.

Aktív pihenés és szállás az Aosta hegyvidéken

Téli pihenésre és tevékenységekre telejsen alkalmas az Aosta hegyvidék. Nem kell mást tennie, mint foglalni egy szállást Olaszországban ezen a területen, és élvezze üdülését a hegyi vidéken.Nyáron a vendégek túrázhatnak a parkokban és természetvédelmi területeken, az útvonalak elmerülnek a természetben, lovaglásra, hegyi kerékpározásra, valamint golfozásra, vagy vízi sportokra, mint a kajak-kenu, evezés, kajakozás és a halászatra is lehetősége nyílik a régióban. Télen a kínálat szintén bő: síelés és a snowboard, szánkó és bob, sziklamászás, hótalpas túrák, jégkorcsolyázás. Viszont minden évszakban pihenhet egy spában,kényeztesse magát medencékben és gyógyfürdőkben, vagy búvárkodjon .

Szállás az olasz hegyvidék városaiban

A legismertebb Aosta városokban megtekinthet Ottó-kori freskókat, meglátogathatja a Saint Orso katedrálist. Minőségi olasz üdülést biztosítanak Saint-Vincent, Courmayeur, Cogne, Chatillon és La Thuile csendes kis városai. Látogasson el a régió kastélyaihoz, a római emlékekhez, középkori nyomokhoz, ismerje meg az olasz kultúrát és egy fárasztó nap után pihenjen meg olaszországi apartmanjában például Saint-Vincentnél, vagy egy nyaralóházban a mesés Valgrisenchenél. Bárhol foglal szállást a NOVASOL kínálatából, garantáljuk Önnek a felejthetetlen olasz nyaralását.