search

Felejthetetlen nyaralás Veneto régiójában, észak-Olaszországban

Veneto

Pihenjen a Garda-tó közelében a NOVASOL apartmanjaiban

A Garda-tó Olaszország legnagyobb tava. Veneto és Lombardia régió között helyezkedik el. Hosszúsága 50km, a legszálesebb pontja 17 km-re tehető. A gyönyörű tó körül olaj- és citromfa ültetvények, valamint buja dombok magasodnak. Nyaraljon olaszországi apartmanjainkban, hiszen a NOVASOL széles kínálatából könnyen kiválaszthatja a lehető legjobbat Önnek, családja és barátai részére. Legyen az igénye akár városi medencés, vagy csendes, romantikus vidéki, esetleg tengerparti nálunk nagy a választék. Járja be az országot, vagy kezdje a Veneto vidék szépségeivel, de ide nem csak a táj miatt érdemes ellátogatni, hanem a programok, illetve a világhírű olasz konyha miatt is feltétlenül ajánlatos. Olaszországi nyaralóházban töltött vakációja könnyen felejthetetlenné válhat a remek mediterrán adottságok miatt. 

Garda városa minden év nyár elején ünnepséget rendez, hogy megünnepelje a nyári szezon kezdetét. Ilyenkor helyiek és turisták sokasága lepi el a települést, hogy együtt ünnepeljenek, jókat egyenek és táncoljanak a fesztivál hangulatnak eleget téve. Szardella nevű édesvízi hal, ami ennek a régiónak a legtipikusabb fogása, különféle módon szolgálják fel, érdemes megkóstolni. Venetói privát nyaraló konyhájában akár el is készítheti, a frissen vásárolt hozzávalókat a piacról, amivel meglepheti szeretteit. Sétáljon egyet a lélegzetelállítóan szép vidéken, lazítson a közeli strandokon és engedje, hogy az olaszos hangulat átjárja egész lényét. Ha pedig szálláshelyén lazítana, csak feküdjön ki a teraszra, kertbe és töltődjön fel onnan. Bárhogy is tartja kedve, biztosan jól fogja érezni magát családjával, barátaival együtt.

Csodaszép nyaralóházak Olaszországban

Azok választják a NOVASOL által kínált apartmanokat, akik bizonyosan megbízható szállást szeretnénének Veneto régió vonzáskörzetében. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb nyaralóházat Olaszországban könnyedén, pár kattintással és máris felvésheti a naptárjába az indulás dátumát. Az olasz kultúrát valamennyire mindenki ismeri, élje át személyesen egy tökéletes nyaralás keretein belül. Veneto a híres Giorgione festő szülőföldje. Csodás angol kertek, romantikus mediterrán jellegű házak és középkori hangulat járja át Veneto vidékét. Ajánlott ellátogatni a következő településekre: Asolo, Treviso, Velence, Valdobbiadene és Villa Emo. Rengeteg szuper étteremre és kávézóra lelhet lépten-nyomon.

Igényeire szabva keressen rá az elérhető nyaralóházainkra egyszerűen, néhány kattintással. Ha pedig segítségre van szüksége keresse fel elhivatott munkatársainkat személyesen, vagy telefonon, akik készséggel állnak rendelkezésére a foglalás előtti pillanatoktól a nyaralás befejezéséig. Nyaraljon apartmanban Olaszországban következő szabadsága alatt és hozza magávál akár kutyáját is.