search

Töltődjön fel Belluno apartmanjaink egyikében Olaszországban

Dolomitok

Belluno észak-Olaszország egyik gyöngyszeme, Velencétől pár kilóméterre északra helyezkedik el Veneto régiójában. Belluno Olaszország egyik legjelentősebb turisztikai célpontja, egyedülálló természeti környezetének és az UNESCO örökségének köszönhetően. Bűbáját a Dolomitok hangulata is nagyban befolyásolja, illetve a kultúra és a szabadidős tevékenységek széles választéka. Olaszországi nyaralóházaink mindnen korosztály igényeit kielégítik, legyen az nagy családdal, gyerekekkel érkezőknek, kutyával, vagy anélkül, medencés, vagy tengerparti, vagy az összes kombinációja. NOVASOL ajánlatából Európa szerte 50.000 nyaralóházából választhat, csupán pár kattintással le is foglalhatja.

Programlehetőségek Belluno városában

 Aki az aktív pihenés híve, nem unatkozhat Belluno- i nyaralása alatt, függetlenül attól melyik évszakban látogat ide. Tavasztól őszig a vízi sportot űzők, illetve a túrázás kedvelői biztosan örömüket lelik ebben a csodaszép tájban, hisz az élő vizek, hegyek és sziklák ékesítik a természeti környezetet. Ezek közöl a leginkább említésre méltó helyek túrázásra, sziklamászásra, síelésre a Tre Cime di Lavaredo, a Civetta, a Moiazza, a Marmolada, a Tofane, a Sorapis-tó és a Croda Rodda d’Ampezzo hegy. Akinek télen van szerencséje Belluno-t bejárni a karácsonyi vásár biztosan belopja magát a szívekbe, illetve a közeli síparadicsomokat se hagyják ki.  Venetoi apartmanból indulva bebarangolhatja a hely varázslatos, felfedezésre váró részeit.  

A városban a gasztronómiai rendezvények, zenei, művészeti és kultúrális programok gondoskodnak arról, hogy a társaság minden tagja jó érezze magát Bellunoban. A település gyöngyszeme a Civic Múzeum, más néven a Palazzo Fulcis, mely fontos helyi műalkotások gyűjtőhelye, egész évben látogatható. Vegyen ki egy belvárosi magánszállást Belluno városában és pihenje ki a hétköznapi rohanás fáradalmait.

Hatalmas házkínálatunk rendkívül áttekinthető online, hiszen könnyen beállíthatja a szűrők segítségével azokat a kritériumokat, melyek az Ön és családja, barátai kívánságai, illetve elengedhetetlen elemei egy tökéletes nyaraláshoz. Amennyiben további segítségre szorul, esetleg kérdése van, elhivatott kollégaink készséggel állnak rendelkezésére. A foglalás után is végigkísérjuk, Önnel vagyunk egészen addig, míg nyaralása véget ér. Személyesen is felkeresheti irodáink valamelyikét. Pihenjen Veneto apartmanjaink egyikében Olaszországban és nyaralása után térjen haza úgy, mint akit kicseréltek.