search

Meseszép nyaralóházak Padova városában

Padova

Csodás apartmanok Padován

Padova Veneto hat tartományának egyike. Válasszon apartmant Veneto régióban és pihenjen Padova történelmi városában családjával, barátaival. Velencétől egy karnyújtásnyira található ez a nagyváros Olaszország északi részén. Így ha a NOVASOL kínálatából Padovában találja meg álmai nyaralásához szükséges nyaralóházat, könnyen felfedezheti Velence varázslatos városát. Jöjjön el családjával, barátaival és ne hagyja otthon kutyáját sem hisz nálunk találni állatbarát szálláshelyet is. Ha kedveli a vízközeli apartmanokat Padovát imádni fogja, hisz egy hatalmas öbölben helyezkedik el. A tartomány délkeleti részén pedig az Euganean hegyekben szőlőültetvényekkel is találkozhat és megcsodálhatja a zöldellő völgyek vonulatát. Nyaralóházaink Veneto régióban minden igényt kielégítenek, tekintse meg privát szálláshelyeink kínálatát.

Az olaszországi üdülővárosban a kultúra iránt érdeklődők remek lehetőséget kapnak átélni a művészet és a kultúra összefonódását. Számos várak, pompás villák, tradícionális falvak és lenyűgöző városok fogadják az arra látogatókat.

Amennyiben szívesen tölti szabadságát aktívan Padova remek úticél az Ön számára. Olaszországi nyaralók közül Padovában hajókirándulás, vízi sportok, túrázás, kerékpározás és lovaglás színesítheti progjamjait, amíg a városban tartózkodik. Több száz éves borkultúrájának köszönhetően örülhetnek a kulináris élvezetek kedvelői is. Kóstolják végig a fenséges borokat és a világhírű olasz ételeket.

Citadella városa

Látogasson el Padova vonzáskörzetében található középkori Citadella városába. Töltse következő szabadságát padovai nyaralóink egyikében és kiránduljon el Citadella történelmi központjába. Az egész várost egy régi állapotában teljesen fennmaradt városfal vesz körül. Mindössze 20 000 lakosú ez a XIII. századi csodálatos település. A négy kapuból álló sokszögű városfal 1446m külterületű és 14-16m magas. A több, mint 2m széles falakon 32 kisebb és nagyobb védelmi torony található. A városfalon belül paloták, házak, templomok bújnak meg a Casa del Capitano parancsnokság mellett.

Este település

Este szintén Padova mellett ttalálható aprócska, de annál szebb település 16 000 lakosával. Az Este nemesi család ie. X. Században a római korban ezen a helyen telepedett le és az ősök nevéhez kapcsolódik Este település származása. A kis városban elmélyülhet akár a római történelemben, akár az Este nemesi család történetében és családfájuk felkutatásában.

Venetoi nyaralóházából indulva könnyedén bejárhatja a régió nyújtotta szépségeket és programokat.