search

Nyaralóházak Portugáliában

 

Nyaralóházak Portugáliában

Nyaralóházak Portugáliában

Portugália Európa legnaposabb régiói közé tartozik, ezért tökéletesen alkalmas egy igazi napfürdőzős, strandolós családi nyaralásra. Az ország enyhe, óceáni klímája miatt pedig egész évben kellemes úti cél; a közép-európai kemény télből a tavaszias Portugáliába menekülni, és néhány pihentető napot vagy akár hetet egy kényelmes nyaralóházban tölteni igazi felüdülés testnek és léleknek egyaránt. Portugália – bár méretben töredéke egyetlen szomszédjának, Spanyolországnak – rendkívül változatos tájakkal és gazdag kultúrával várja az ide látogatókat. Míg az észak-nyugati részen zöldellő völgyek, és sűrű erdők határozzák meg a táj képét, addig délen, Algarve tartományban gyönyörű, arany homokos strandok váltakoznak drámai, sziklás partszakaszokkal, az ország észak-keleti és középső része pedig hegyvidéki jellegű. Fedezze fel Portugália strandjait és napfényes, lankás tájait egy kényelmes nyaralóházból kiindulva, barangolja be az északi hegyvidékeket, vagy vesse bele magát el a mediterrán hangulatú nagyvárosok – Lisszabon vagy Porto – forgatagába, majd pihenje ki fáradalmait egyik városi apartmanunkban!

Nyaralóház keresés

 

 

Beaches in Portugal

Strand és tenger – nyaralóház Portugáliában

Családi tengerparti nyaralásához nem is választhatna megfelelőbb szállást, mint egy privát nyaralóházat, távol a turisták zajos tömegétől. A NOVASOL nyaralóházainak többsége a tenger közvetlen közelében található, a szárazföld belsejében fekvő nyaralóházak nagy része pedig rendelkezik medencével, ami a mediterrán nyár forró napjain igazi felüdülést biztosít Önnek és családjának. Portugália legdélebbi tartományában, Algarvéban, Ön mindent megtalál, amire csak egy strandolós nyaraláshoz szüksége lehet, és még annál is többet: kellemesen langyos tengervíz, puha, arany homokos strandok, rengeteg napfény, családi kiránduláshoz tökéletes lankás tájak és mennyei ételek. Fedezze fel a portugál vidék festői falvait, helyi piacait, és gyönyörű tájait egyik portugáliai nyaralóházunkból kiindulva. Nyaralóházaink felszereltsége Önnek teljes kényelmet biztosít, a berendezés stílusa pedig a mindenkori háztulajdonos egyéni ízlését tükrözi. Nálunk otthonától távol is otthon érezheti magát. Válassza ki az Önnek tetsző nyaralóházat még ma!

 

Nyaralóapartmanok Lisszabonban

Portugália fővárosa egy igazi színes és mozgalmas nagyváros sok-sok kulturális programmal és látnivalóval. Híres múzeumai közé tartozik a Calouste Gulbenkian Múzeum, amely egyike a világ legelismertebb magángyűjteményeinek; az ingyenesen megtekinthető Berardo Múzeum Európa egyik legjobb modern művészeti gyűjteménye, ahol Andy Warhol, Picasso és Dali művei is megtalálhatók. A mindössze néhány éve működő, szintén ingyenesen látogatható Design és Divat Múzeum Lisszabon legmeglepőbb terei közé tartozik; híres nemzetközi divat- és formatervezők munkái tekinthetők itt meg – állandó és időszaki kiállítások formájában egyaránt. Ha pedig elfáradt az egész napos sétától, pattanjon fel Lisszabon híres villamosainak egyikére, és egyszerűen csak élvezze az Ön elé táruló kilátást, vagy üljön be egy otthonos kis kávézóba, és kóstolja meg a méltán híres portugál kávékülönlegességek egyikét – például a „bicát”, amelyet apró csészékben szervíroznak, és nagyjából egy rendkívül erős eszpresszónak felel meg. Mindez, és még sok egyéb érdekesség vár Önre a portugál fővárosban. Foglalja le lisszaboni nyaralóapartmanját még ma!

Apartmanok Lisszabonban