search

Kiadó nyaralóházak és apartmanok Spanyolországban

Spanyolország turisztikai népszerűsége nem szorul hosszú magyarázatra: az Atlanti-óceán és a Fölközi-tenger által körülölelt szárazföld és a számos kisebb-nagyobb sziget összesen majdnem 5000 km hosszú tenger- illetve óceánparttal rendelkezik. Homokos strandot keres? Vagy inkább drámai, sziklás partszakaszt? Romantikus utazásra vinné párját? Vagy egész családjával kelne útra? Mindegy, hogy egy fincában szállna meg a Baleár-szigetek egyikén, egy városi apartmanban a spanyol szárazföldön vagy éppen egy villában a Kanári-szigeteken, spanyolországi nyaralóházaink közül biztosan talál kedvére valót.

 

Spanyolországi nyaralóházat bérelni ideális mindazok számára, akik nyaralásukat intimebb légkörben szeretnék tölteni, nem pedig egy többezres zsúfolt hotelben. Nyaralóházaink ideális kiindulópontok a környék felfedezéséhez; bármi is az Ön érdeklődési köre, biztosan megtalálja az Ön és családja számára megfelelő fekvésű és adottságú nyaralóházat.
Spanyolországi nyaralóházaink és nyaralóapartmanjaink felszereltsége minden igényt kielégít. Minden nyaralóház berendezése tulajdonosának ízlését tükrözi, ami még személyesebbé teszi az egész nyaralási élményt.
 

Akármelyik partszakasz vagy sziget mellett is dönt, gyönyörű strandok és kristálytiszta tengervíz vár Önre. A spanyol tengerpart nem csak változatos, és magával ragadó, de strandjai higiéniai és környezetvédelmi szempontból is színvonalasak. Egész Európában Spanyolország rendelkezik a legtöbb kék zászlós stranddal, ami magas vízminőséget, biztonságot és kényelmet ígér a látogatóknak. Töltse aggodalmak és fenntartások nélkül nyaralását - Spanyolország bármelyik szegletében! Élvezze a Costa Blanca vagy Délnyugat-Mallorca hosszan elnyúló homokos strandjait, a Costa del Sol lenyűgöző szikláit mosó türkizkék tengert, vagy a Costa Brava vad hullámait.