search

Gyönyörű szállások Ibiza szigetén - Baleár-szigetek

Mallorca és Menorca után Ibiza a harmadik legnagyobb Baleár-sziget. Válasszon egyet a szállások Ibiza sziget kínálatunk közül és élvezze a nyaralást családjával, szeretteivel! Mint az autonóm spanyol régió többi szigetén, a hivatalos nyelvek a spanyol és a katalán. Ez a kicsi, energikus sziget nagy népszerűségnek örvend, ezért az ibizai állandó lakosok száma is folyamatosan növekszik. A szigetcsoportnak ez a része korábban hippiket, művészlelkeket vonzottak, ma viszont egészen más embercsoportok választják az itteni életet életvitel szerűen: azok, akik szeretik a nyüzsgést, de épp a nyugdíjasok is, akik a kellemes klíma miatt kedvelik az apró sziget mindennapjait, illetve olyanok is szívesen költöznek Ibizára, akik csak pár hónapot terveznek maradni munkavégzés céljából kihasználva a turizmust. Látogasson el a Baleár-szigetcsoportnak erre a részére és töltődjön fel igazán valamelyikben a szállások Spanyolország kínálatunk közül! Ibizai nyaralóház kínálatunk közül bizonyára talál megfelelőt Ön és szerettei számára, akár a pezsgő élet miatt, vagy akár a festői csend miatt választja is Ibizát.

szállások Ibiza

Látnivalók, szállások Ibiza szigetén

Ibiza egyik érdekessége, hogy a legenda szerint a szigeten talált őslakosokat a föníciaiak öltöztették fel, ugyanis meztelenül, illetve csupán némi állatbőrt viselve találtak rájuk. Annyi viszont bizonyos, hogy mai napig különleges szokásokat tartanak a sokszínű kultúrájú Ibizán. Fedezze fel a sziget idilli atmoszféráját a Mallorcától délnyugatra fekvő ürülőparadicsomot! A szigetet katalánul gyakran "Eivissa" -nek hívják, mely egy föníciai elnevezés, jelentése a “fenyők partja”. Igazán találó, hisz az ibizai Aleppo fenyők sok erdőtüzet éltek már túl a vastag kérgüknek köszönhetően. Innen is ered az "Eivissa" tipikus ibizai név. Válasszon a NOVASOL szállások Ibiza szigetén lévő szállások közül és sétáljon a gyönyörű fenyőerdő árnyas sűrűjében!

Valójában semmi sem található messze a repülőtértől vagy Ibiza városától, hisz minden kényelmesen elérhető egy 40 perces autóúttal, ugyanis a sziget maga nem sokkal nagyobb, mint Budapest. Szerencsére nemcsak a fiatalokat vonzza a leginkább bulihelyeiről elhíresült Ibiza, hanem családosokat, kisgyermekkel érkezőket és a feltöltődni vágyókat is ide csalogatja a főleg Santa Eulalia szigetrész hosszú homokos tengerpartja. A sziget további előnye, hogy kiváló infrastruktúrájú, a helyi buszjáratok a főszezonban elég sűrűn járnak, így a környező településekre is könnyedén eljuthatunk. Hagyjuk az autónkat a NOVASOL nyaralóház lehetőleg zárt parkolójában és pattanjunk biciklire, vagy nézzünk szét busszal ezen a lüktető, de helyenként csendes öblöket rejtegető Ibiza szigeten! Válasszon spanyolországi nyaralóház kínálatunk közül kedvére!

Programok, szállások Ibiza sokszínű szigetén

Mindegy az év melyik időszakában látogat el a Baleár-szigetcsoport Ibiza szigetére, hisz unatkozni bizonyára nem fog. A sziget minden korosztály számára ideális úticél legyen akár idős, vagy fiatal. Érkezzen egy nagyobb baráti társasággal és keveredjen a világhírű Amnesia éjszakai klubban hírességekkel hajnalig finomabbnál-finomabb koktélokat szürcsölgetve, vagy engedje át magát a sziget csendes oldalának és hajókázzon egyet, vagy csak élvezze a lélekmelengető napsütést. A hosszú tengerparti sétány már a 90-es évek óta csalogatja a helyiek mellett a világ minden részéről érkezőket, hogy belevessék magukat az ibizai éjszakába. A NOVASOL szállásik Ibiza szigetén remek kiindulópont felfedezni az élettel teli bárokat, vagy éppen tökéletes helyszín kipihenni a szürke, stresszel teli hétköznapokat.

Nemcsak az 50 000 lélekszámú Ibiza várost érdemes bejárni a szigeten, hanem a 34 000 fős Santa Eulalia-t, vagy a San José gyönyörű tájait. Sant Josep (San José) a legnagyobb baleár megye, ezáltal közösség is a szigeten. A terület mintegy 80 km-re fekszik a délnyugati tengerparttól, olyan öblökkel, mint Cala Vedella, Cala Comte és Cala Bassa. Mindenképp érdemes ellátogatni ide is és a gyönyörű természet mellett elkápráztathatnak minket az igazi spanyol ízeket is, amiket megkóstolhatunk.

Szállások Ibiza szigetén – világsztárok nyomában

Sant Josep de sa Talaia (San José) öt kerülettel rendelkezik: San Jorge, Sant Agustí des Vedrà, San José, Sant Francesc de s'Estany és Es Cubells, amely Ibiza szigetének leggazdagabb települése. Béreljen spanyolországi nyaralóházat a NOVASOL kínálatából Ibiza szigetén és ellátogathat olyan világsztárok ingatlanjaihoz, mint Phill Collins és Noel Gallagher. A Cala d`Hort és a Mirador des Savinar közelében található strandokon teljesen kipihenheti magát és élvezheti ezt az elegáns környéket, időtlen szépségével. Ez a sziget sokaknak szerelem első látásra, így nem is csoda, hogy a 140 ezer lakosának körülbelül a 20% emigrált. Ibizai nyaralása alkalmával tehát előfordulhat, hogy Ön is inkább maradna a szigeten életvitel szerűen.

A Ciutat d'Eivissa nemcsak bárok, diszkók, klubok, üzletek, éttermek és szállodák városa. Éppen ellenkezőleg, a város már a ie 7. században létezett, amikről a bizonyítékokat a helyi múzeumokban meg is tekinthetik. Amennyiben biztos abban, hogy következő vakációját Spanyolországban töltené érdemes további információkról utánaolvasni itt lehetőleg az utazás előtt. Hasznos tippekkel, tanácsokkal látjuk el. Abban az esetben, ha  még bizonytalan az úticél kiválasztásában sem kell kétségbe esnie. Honlapunkon könnyen szűrheti az igényeinek legmegfelelőbb nyaralóházakat Európa-szerte, hiszen 26 országban több, mint 50 000 apartman, önálló nyaralóház, villa sőt még lakóhajó is elérhető. Elhivatott munkatársaink számos irodánkban személyesen is készen állnak arra, hogy nemcsak a foglalásban, hanem nyaralása teljes ideje alatt készséggel álljanak Ön és kedves családja, szerettei rendelkezésére. Válassza a NOVASOL szállások Ibiza ajánlatok közül a legszimpatikusabbat egész évben az otthon kényelmével!