search

Gyönyörű nyaralóház Barcelona tengerpartján

Válasszon a NOVASOL üdülőház kínálata közül egyet a nyaralóház Barcelona ajánlatok közül és élvezze a mediterrán metropolisz vendégszeretetét akár egész évben! Barcelona Spanyolország második legnagyobb városa 1,6 millió lakosával Katalónia fővárosa. Kedvelt úticél, sokakat vonz a hangulat, a vibrálás és a spanyol életérzés, nem utolsó sorban pedig a kellemes klíma. Ha eddig még nem sikerült kihúzni a bakancslistáról feltétlen megéri meglátogatni Barcelonát.

nyaralóház Barcelona

Látnivalók, privát nyaralóház Barcelona kerületeiben

Barcelonát a modernizmus járja át leginkább kívül-belül. Ebben a városban kevésbé lesz jellemző a gazdag történelmet őrző épületek sokasága, mint ami mondjuk egy horvátországi városban fellelhető. Barcelona a 20. századi avantgarde művészet legbátrabb szárnypróbálgatásainak a helyszíne, valamint a modern várostervezés egyik legjobb példája. Győződjön meg erről a saját szemével egy spanyolországi nyaralás alkalmával! Barcelonában a modernitás és a hagyományőrzés kéz a kézben járnak: homokos tengerpart, kék tenger, hegyek, lélegzetelállító panoráma, lehengerlő kultúra, vidám hangulat és sokszínű gasztronómia összegyúrva. Mindezek együttesen teszik a világ egyik legizgalmasabb, legsokoldalúbb városává, melyhez kevés hely hasonlítható Európában.

Érdekességek, mediterrán nyaralóház Barcelona mentén

Freddy Mercury szavai tükrözik leginkább Barcelonát, miszerint Barcelona olyan, mint egy „ékszer a napban”. Ennél találóbbat talán nem is mondhatunk erről a hihetetlen városról, főleg látatlanban. Ragadja kézen szeretteit, vagy vágjon a felfedezésbe egyedül és adja át magat a katalán életérzésnek! A NOVASOL apartmanház kínálatából könnyedén kiválaszthatja a szűrők és a kereső felület segítségével a legszimpatikusabb katalán nyaralóházat, vagy szemezgessen a további közel 50 000 NOVASOL szállás között Európa-szerte!

Barcelona híres arról is, hogy itt nehezen unja el magát az ember. Egymást váltják a jobbnál-jobb programok, kiállítások, múzeumok egész évben. Gaudí világhírű épületei, szobrai és parkjai igazi ékszerként ékesítik a várost, mellyel már önmagukban rendkívüli atmoszférát kölcsönöznek a városnak. A gyermekkel érkezők, illetve a kíváncsi természetű felnőttek bizonyára el lesznek ragadtatva a viaszmúzeumtól, ócenáriumtól, de számos más érdekes, futurisztikus, vagy épp régészethez köthető kiállítással fűszerezhetjük meg a Barcelonában töltött vakációnkat. Barcelona egy olyan hely amihez több, mint valószínű visszatérünk majd életünk során, ha egyszer volt alkalmunk ellátogatni. Legyen egy nyaralóház Barcelona városában a következő helyszín, ahol megpihen családjával, szeretteivel, vagy akár egy nagyobb társasággal.

Programok, otthon nyugalmát sugárzó nyaralóház Barcelona körül

Barcelonai nyaralás alkalmával feltétlen tekintsük meg a szintén Antonio Gaudí által tervezett Temple de la Sagrada Família épületét. Közel 18 000 négyzetméternyi területen még ma is folynak a munkálatok annak ellenére, hogy 1882-ben kezdődtek el. Ezért is páratlan a Szent Család-temploma és nem véletlenül nyilvánította az UNESCO világörökséggé.  

Sétáljunk a La Rambla árnyas fákkal gazdagított és utcai árusokkal bőven megtűzdelt utcáján, majd tekintsük meg a Mágikus Szökőkutat is! A Katalán Nemzeti Múzeum előtt álló hihetetlen fény- és vízsugár játékú szökőkút szerencsére a barcelonai olimpiára teljes felújításon esett át és azóta is több ezer turistát vonz.

Pihenjen a NOVASOL apartmanházaiban, töltse következő szabadságát valamelyik spanyolországi nyaralóházban és élvezze az otthon kényelmét! Barceloniai látogatása alkalmával pedig tekintse meg Picasso műalkotásait is, illetve érdemes a Barcelona Múzeumban is körülnézni főleg, ha futball rajongó. A Casa Mila épület is elég lehengerlő, szerencsére a Gaudí által tervezett 5 emeletes bérház látogatható szervezett kereteken belül. Ebben az épületben koncentráltan figyelhető meg Gaudí építészeti életműve.