search

Kiadó nyaralóházak Szlovákiában

 

Kiadó nyaralóházak Szlovákiában

Kiadó nyaralóházak és apartmanok Szlovákiában

Szlovákia, bár szomszédos országunk, mégis alig ismerjük; pedig olyan gyönyörű, és sokszínű hely. Középső és északi részét a Kárpátokhoz tartozó Alacsony és Magas Tátra, a Kis Fátra és a Nagy Fátra foglalják el. Az ország déli része inkább síkvidék, míg nyugaton és keleten dombságok terülnek el. Szlovákia rendkívül jól alkalmas aktív pihenésre, például túrázásra vagy télen síelésre, de a tökéletese ellazulást ígérő termálfürdők és a kristálytiszta tavak a lenyugodni és csupán relaxálni vágyó turisták igényeinek is biztosan megfelelnek. A NOVASOL nyaralóházaiban Önnek lehetősége van arra, hogy intim légkörben pihenjen, távol a turistatömegektől; a családi nyaralás nálunk tényleg a családról szól - nyugodt légkörről, és minőségi időről szeretteivel.

 

Nyaralóház Szlovákiában

Szlovákiai nyaralóházainkban Önnek semmilyen luxusról nem kell lemondani. Nyaralóházaink és apartmanjaink mindennel fel vannak szerelve, amire csak nyaralása során szüksége lehet, és mindeközben adunk a részletekre is. A nyaralás a NOVASOL-nál igazi személyes élmény, mivel nyaralóházaink berendezése a mindenkori tulajdonos egyéni ízlését tükrözi. Induljon szlovákiai felfedezőútra egyik komfortos nyaralóházunkból!

Nyaralóház keresés

 

Élménydús nyaralás Szlovákiában

Kis ország létére Szlovákia sok-sok látványossággal rendelkezik - mind természeti mind kulturális tekintetben. A főváros, Bratislava, vagy régi magyar nevén Pozsony – belvárosa az utóbbi években komplett felújításon – és megújuláson - ment keresztül; a híres saroktornyos vár (ma a Szlovák Nemzeti Múzeum), a számos gyönyörű templom, és híres múzeum mellett, ma trendi kávézók, bárok, nemzetközi éttermek és érdekes street art alkotások várják a nem csak kultúrára, hanem egy kis szórakozásra is vágyó látogatókat. Az ország északi, hegyvidékes része a tökéletes terep túrázók számára. A több hegyvonulatból álló, változatos és izgalmas régióban mind a kezdő természetimádók, mind a legvérmesebb túraveteránok megtalálják a nekik való útvonalakat. Mindenütt hihetetlen tájak, források, sebesen folyó patakok és tiszta levegő vár a kirándulókra. Ezzel szemben a déli régió laposabb, zöld és termékeny; a Duna menti régió különösen kedvelt a turisták körében.

 

Magyar emlékhelyek Szlovákiában

A szlovák kultúra mellett, az egykor Magyarországhoz tartozó területeken nagyon sok magyar vonatkozású emlékhelyet is találunk: egykori magyar nemesek várai, kastélyai, magyar költők és politikusok szobrai és gyönyörű templomok, amelyeket századokkal ezelőtt magyar királyok építtettek. Egyik leghíresebb ezek közül az Európa legszebb székesegyházai közé tartozó kassai Szent Erzsébet dóm. Várak közül pedig mindenképp érdemes meglátogatni az egykor a Thököly családhoz tartozó késmárki várat, és a legendás Árva várát.

 

Síeljen Szlovákiában

A téli sportok szerelmeseinek is elsőrangú úti cél Szlovákia; síelők, snowboardosok egész Közép-Európából szívesen látogatják a szlovák hegységek változatos pályáit. Esténként pedig nincs is annál pihentetőbb, mint egy privát nyaralóházban ellazítani megfáradt testünket, és élvezni a nyugodt légkört és a kandalló melegét. Foglalja le mielőbb szlovákiai nyaralóházát a NOVASOL-nál!

Nyaralóházak a Magas-Tátrában