Háztulajdonosoknak

 

magyar bemutató

( kattintson a képre a katalógus megnyitásához! )

 

nyaralóház kiadás

Legyen az ingatlana már generációk óta családja birtokában, vagy egy új befektetés, mi a NOVASOL-nál tudjuk mennyire fontos döntés ennek bérbeadása.

Oldalunkon minden információt megtalál, ami segít ebben az elhatározásban. Továbbá tájékozódhat a háztulajdonosi partner előnyökről is. Apartman kiadás, üdülőház kiadás, valamint nyaralóház kiadás a mi szakterületünk, elhivatott kollégáink európa szerte azon dolgoznak, hogy Magyarország turizmusának fellendítésében aktív szerepet vállaljanak. Célunk, hogy privát nyaralóháza elégedett nyaraló vendégekkel legyen telítve, amit személyre szabva az Ön elképzeléséhez igazodva, valamint piacképes feltételekhez viszonyítva valósítunk meg.

Több, mint 50 éves tapasztalattal rendelkezve a szálláshely közvetítői piacon büszkék vagyunk szakértelmünkre és elhivatottságunkra, amivel a lehető legjobb szolgáltatást nyújtva állunk Ön, mint partnerünk mellett minden lépésénél. Közösen együttműködve egy olyan partnerkapcsolatot hozunk létre, amely az Ön igényeit tartja szem előtt.

Ha kérdése van, esetleg nem találja a kérdésére a választ, vagy inkább egyeztetne valakivel, lépjen velünk kapcsolatba, készséggel állunk rendelkezésére.