All-inclusive megállapodás

NOVASOL nyaralóház tulajdonosként egy egyszerű és átlátható all-inclusive szerződést köthet, mely eleget tesz a közös céljainknak, hogy a lehető legjobb eredmény születhessen a nyaralóház kiadásból.

Nem mellesleg fontos számunkra, hogy Ön tisztában legyen a szerződése következményeivel. Ezen az oldalon megismerheti a legfontosabb részeket és tudnivalókat a serződésről

Egy fontos előnyünk: A kifizetés a vendég érkezése előtt történik! 

Minden hónap elején, az Ön bankkártyájára érkezik a foglalási díjak összege, amennyiben az adott hónapban esedékes a bérlés.

Egy másik fontos előnyünk: Bérleti díj kifizetése lemondás esetén is

Azzal, hogy megállapodást köt velünk, biztos lehet abban, hogy a bérleti díjat megkapja amire számíthat egy hónapra vonatkozóan, még ha a vendég le is mondja a foglalását. Garantáljuk, hogy a teljes foglalási összeg kifizetésre kerül Önnek egy visszaigazolt foglalás esetén, amennyiben a lemondás egy bizonyos határidőn belülre esik az érkezési naphoz viszonyítva. Ez az idő intervallum országok szerint eltérő lehet, ezért kérjük vegye fel a kapcsolatot a helyi irodával a részletesebb informácikért.

Díjtalan globális nyaralóház promóció

Mi minden olyan dolog után folyamatosan kutatunk,melyek az Ön nyaralóházát elérhetőbbé és ismertebbé tehetik, beleértve minden költségével. Sok különböző dolog közé beletartozik a fotózás, a professzionális leírás készítés a nyaralóházáról egészen a legtöbb médiumra optimalizálva.

Tudjon meg többet a marketing tevékenységeinkről

Francia nyaralóház egy gyönyörű képpel reklámozva

Kiterjedt biztosítási lefedettség

Biztosítjuk nyaralását -velünk automatikusan fedezik a lakástulajdonos biztosítás és a Minor Damage Concept - teljesen ingyen.

Tudjon meg többet a biztosításról

Rugalmas nyaralóház kiadás és bérlés

Együttműködésünk másik része szerint lehetősége van kiadnia a nyaralóházát a közösen meghatározott időszakon belül. Ön dönthet, hogy egész évrevonatkozóan szeretné kiadatni a nyaralházát, vagy csak egy bizonyos időszakra. Együtt, Ön és a szerződtető partnere határozzák és állapítják meg ezt.

Rendelkezési jog

Természetesen a saját részére is kibérelheti a nyaralóházát, amennyiben a kért időszakra nem esik egyéb foglalás. A háztulajdonosi felületén módjában áll lezárni időszakokat, így azokon foglalás egészen biztosan nem lesz esedékes a jövőben.

Zavarmentes és kényelmes nyaraóház kiadás

Mi minden vendég kommunikációt és összeköttetést kontrollálunk, beleértve a foglalások, fizetés, emiatt Önnek 1 percet sem kell eltöltenie papírmunkával.

Bérleti díj kifizetése foglalás törlése esetén

A NOVASOL-lal való kapcsolat biztosítja Önt, hogy akkor is megkapja a bérleti díjat, ha a vendégek törlik a foglalást: garantáljuk, hogy a bérleti díj teljes összegét kifizetjük Önnek,  ha a vendégek az érkezés előtt 20 napon belül mondják le a foglalásukat.

Szakmai tanácsadás

Mi minden egyes évben rengeteg időt eltöltünk azzal, hogy elemezzük az utazási piac trendjeit, a vendég reakciókat és igényeket és egyéb tényezőket amelyek befolyásolhatják a saját nyaralóháza bérlési teljesítményét. Az elmúlt év tapasztalatai és eredményei alapján újra elemezzük a bérlési szezonokat és a megadott árakat a nyaralóházán. Ez biztosítja Önnek, hogy mindig aktuális és kompetitív, versenyképes bérlési árral foglaljanak a vendégek, így nem fordul elő, hogy túl olcsó ár mellett kevés pénzhez jut, vagy a túl magas árak miatt kevesebb foglalása lesz.

Szintén alkalmazunk analízist a marketing terveinkre és ezzel együtt készítünk és optimalizálunk újabb koncepciókat a nyaralóház tulajdonosaink bérlési teljesítményeinek érdekében.

Így növelje a nyaralóháza bevételeit

Kérdése van? 

Látogassa meg a Kérdések és válaszok oldalunkat, ahol ismertetjük Önnel a leggyakrabban előforduló kérdéseket és tudnivalókat.