Biztonságos bérbeadás

Fontos számunkra, hogy teljesen nyugodtnak érezze magát nyaralóháza bérbeadása alatt, és hogyha bármiylen káreset történne, ne rontsa el a vendégek nyaralását, illetve egyéb gondok ne forduljanak elő az Ön számára sem. Ön automatikusan részt vesz szerződésével a NOVASOL háztulajdonos biztosításban.

Háztulajdonosi biztosítás

Lakástulajdonos biztosításunk a NOVASOL vendég által okozott kár legnagyobb részét, a lakóhelyén és / vagy az ingatlanon belüli bármely személyes vagyontárgyon fedezi, ha a saját biztosítása nem terjed ki a kárra *.

* A biztosítási kötvény feltételei szerint.

A biztosítás magában foglalja:

NOVASOL vendég által okozott vagyoni károk fedezése.
- A kár helyreállítása esetén a bérleti díjak elvesztésének lefedése azt jelenti, hogy a meglévő foglalásokat bérleti díja visszafolynak.

- A legtöbb személyi sérülés lefedettsége az orvosi ellátás, a közlekedés stb. költségeinek viselésével, amennyiben a bérlő vagy vendégei a bérleti időszak alatt sérültek az ingatlanon . Ez azt jelenti, hogy a sérülés oka tulajdonítható Önnek vagy magának az ingatlannak.

Más szavakkal, a meglévő biztosításának kiegészítéseként jár el. Ha a biztosítás nem terjed ki, csak a kár egy részét fedezi, vagy minden kárra kiterjed, de az összeg meghaladja a 135 eurót, akkor a Lakástulajdonos Biztosító célja, hogy segítséget nyújtson Önnek ez ügyben. Javasoljuk azonban, hogy rendelkezzen saját háztartási biztosítással, amely magában foglalja a nagyobb károkat, mivel a Lakástulajdonos Biztosítónak megvan a határa, és nem terjed ki minden esetre, pl. lopás.

Kisebb károk

A kisebb kártérítési koncepció azt jelenti, hogy a NOVASOL megtéríti a kérdéses sérült tétel javításának költségeit, vagy egy új tétel beszerzését 135 euróig. Ez bizonyos feltételek és feltételek függvénye.

Small accidents do appear occasionally

Nincs többlet, és nem kell jelentenie semmit a saját biztosítótársaságának, és persze nem is kell beszélnie a vendégekkel.

A NOVASOL arra törekszik, hogy elkerülje az elégedetlenséget vagy a vendégek és a lakástulajdonosok közötti nézeteltérést. A vendég távozáskor a "Kisebb kártérítési forma" kitöltésével a károk megtéríthetőek a nézeteltrések és félreértések kiküszöbölhetőek a későbbiekben.

Az egyetlen dolga Önnek, mint a nyaraló tulajdonosa, hogy ezt a nyomtatványt átadja a kulcs mellett a vendég érkezésekor. Ha a vendég az ott tartózkodása során kismértékű kárt okoz, akkir ezt az űrlapot ki kell töltenie, és aláírva átadnia a tuladjonosnak távozásakor.

Kijavíthatja a károkat, vagy új elemeket vásárolhat - a NOVASOL visszatéríti ezeket a költségeket akár 135 euró értékig. Ha a javítás vagy csere költsége meghaladja a 135 eurót, akkor a saját biztosítása vagy a NOVASOL lakástulajdonosibiztosítása valószínűleg fedezi azt.