Hogyan legyünk sikeres háztulajdonosok?

Ahoz, hogy sikeres háztulajdonos legyen a NOVASOL-nál...

mi mindenben segítünk Önnek, hogy ezt a közös célt elérjük. Ha kérdése van, esetleg hiányosságot vél felfedezni, kérjük mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot.

A legtöbb ember kiadja a nyaralóházát, hogy mégtöbb jövedelemhez juthasson Szeretné megtudni, mennyit kereshet egy nyaralóház kiadással? És hogyan optimalizálhatja annak bevételeit hosszútávon?

Ez a mi szakterületünk,  a küldetésünk az, hogy segítsünk partnereinknek a lehető legtöbbet kihozni a nyaraltatásból.

medence a spórolásból

Hogyan segítünk a bevételei növelésében?

Annak érdekében, hogy a legjobbat hozhassuk ki a nyaralója kölcsönzéséből, úgy véljük, fontos, hogy a piacon, amelyben működünk, minden részletet ismerjünk kívülről befelé.

Már 1968 óta a NOVASOL kinyitotta az ajtaját, mert láttuk, hogy több százezer szállás vár kiadásra, azóta több millió vendéget küldtünk ezekbe nyaralni. Amellett, hogy a folyamatosan nyomon követjük és elemezzük a globális trendeket, figyelembe vesszük a visszajelzéseket az ügyfelek és a lakástulajdonosok részéről egyaránt és az egyéb begyűjtött adatokat az évek során kihasználva, hogy nyaralóink mindig versenyképesek maradhassanak.

Minden tevékenységünk ezen ismereteken alapszik. Ez központi szerepet tölt be partnerségünknél. Néhány munkatársunk is csak ezen adatok elemzésével foglalkozik, ezért tudjuk, hogy a nyaralója nemcsak vonzóvá válik, hanem az is marad.