Marketing - Promóció

Bármely országban lehet a nyaralóháza, mi sok mindent megteszünk annak érdekében, hogy a kiadó nyaralóházát több százezer potenciális vendég tudtára adjuk világszerte. Az első tárgyalástól a weboldalon való megjelenésig és a nyaraló foglalási lehetőségéig mi mindenről gondoskodunk. Ez mind a NOVASOL szolgáltatás csomagjába bele tartozik, ami természetesen kivétel nélkül díjmentes.

 

A megjelenés kulcsfontosságú

Minden marketinges erőfeszítésünk alapja, hogy biztosítsunk a potenciális vendégek számára egy átfogó képet arról, ami különlegessé teszi az üdülését egy nyaralóházban a NOVASOL kínálatában.

Mindemellett ellátogatunk a nyaralóházához és annak minden részletével elszámolunk. Az ágyak számával, a konyha berendezésekkel, a fűtés típussal, a kert adottságairól és lehetőségeiről, internet, panoráma kilátás, kutyabarát szállás lehetőség és még sok más dologgal - mindent dokumentálunk, így a szakembereink egy tökéletes, meggyőző leírást hozhatnak létre nyaralóháza bemutatására.

14 különböző nyelven írunk tartalmat és több mint 10.000 szállás közvetítővel állunk kapcsolatban, mely iroda, weboldal, vagy ügynökség.

breath taking view from Italian holiday home near Cinque Terre

A nyaraló és annak részleteinek, környékének bemutatása létfontosságú a hosszútávú sikeres nyaraló kiadatáshoz. A marketingtevékenységünk széles palettája biztosítja a megfelelő csatornákon a megjelenést a megfelelő közönség számára.

Az Ön nyarralóját különböző médiumokban jelenítjük meg világszerte:

Szállásfoglalási portálok

A NOVASOL weboldalak jelenleg 14 nyelvre van lefordítva különböző országokban, melyek látogatottsága átlagosan 16 millió. A felhasználók bármikor foglalhatnak szállást egy egyszerű és gyors foglalási rendszeren keresztül, hosszas keresgélések nélkül. Ezen kívül szintén kapcsolatban állunk többszáz online portállal, melyek szintén megjelenítik az Ön nyaralóházát.

Social media

Heti többször egyedi tartalmakat kreálunk országoktól függően a Facebook oldaainkra, melyen káprázatos nyaralóházakat promótálunk, vagy ideális úticélokat Európa szerte.

Hírlevelek

A NOVASOL irodák hetente küldenek ki hírleveleket több mint 600.000 feliratkozónak az egész világon. Ezek mind téma specifikusak, szerepelnek akciók, aktuális ajánlatok, különlegeségek, helyi programok és inspirációk Európa szerte.

Nyomtatványok

Minden évben több mint másfél millió nyomtatványt készítünk, melyek egy széles körű nyaralóház kínálatot promótálnak. Ezek utazási irodákhoz kerülnek, partnereinkhez, vagy a helyi irodáinkba.

Események és fesztiválok

Minden évben a kollágáink többsége egész Európában résztvesznek utazás kiállításokon, hogy reprezentálják egyrészt a NOVASOL -t, másrészt a több mint 50. 000 nyaralóházat melyet kínálunk. Ezek az utazási kiállítások egy alapvető mellékletei a marketing mixünknek, így lehetőséget biztosítva hogy szélesebb közönség körben terjedhessünk és jelenhessünk meg.

Egyéb tevékenységek

Hozzátevőlegesen 10.000 utazási irodával és szállásadó portállal állunk kapcsolatban. Mi szintén invesztálunk még TV-reklámokba, rádió adásokba, videókba és még sok másba.